BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hüseyin - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Nevruz Bayramında miniklerimizle keyifli vakit geçirmek için hastaneminiz Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniklerimizden birisinin odasına girip  Hüseyin ile tanıştık. Hüseyin 8 yaşında ve Kronik I.T.P (Kan pulcuklarının sayısının azalması ile karakterize bir tablo) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimize hangi oyunla başlamak istediğini sorduğumuzda  yapboz cevabını aldık ve keyifle yapboz yapmaya başladık. Kendisi bu oyunda çok iyi olduğu için hızlıca yaptı. Yapboz yaparken bir yandan da sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında en sevdiği rengin mavi olduğunu ve büyüyünce hemşire olmak istediğini öğrendik. Yapbozumuzu tamamlayınca boyama yapmaya geçtik. O sırada gözü yanımızda getirdiğimiz serum çıkartmalarına takıldı. Miniğimize en sevdiği çizgi film olan Rafadan Tayfa çıkartmalarından verdik. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimizin dileğini sorduk ve bizden "Uzaktan Kumandalı Mavi Araba" istedi. Siz de Hüseyin'in bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye katkıda bulunmak ister misiniz?

Hediyemizin geldiği gün Hüseyin'in ailesine hemen ulaştık. Hüseyin duyar duymaz çok mutlu oldu. Bir an önce hediyesine kavuşmayı istedi. Sonunda o gün geldi, Hüseyin dileğine kavuştu. Dileğini görünce çok mutlu oldu. Hastanenin yollarında sürmeye başladık. Arabasını sürerken çok mutlu görünüyordu. Hüseyin'i mutlu görmek bizi de çok mutlu etti. Bu dileği gerçekleştiren ve bize  bu sevinci yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: