BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hüseyin - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

1 1

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni yılın ilk haftasında Genel Pediatri servisinde, 14 yaşındaki Hüseyin ile tanıştık. Onunla oyun oynamak istedik ve mutlulukla kabul etti. Hüseyin ile birlikte çok güzel vakit geçirdik. Solo oynamaya karar verdik ve çok iyi oynadı, hepimizi mağlup etti.  Bunun dışında UNO da oynadık, Hüseyin UNO’da çok iyiydi ve bizi tekrardan mağlup etti. Hüseyin'e hangi takımı tuttuğunu sorduk, Galatasaraylı olduğunu fakat futbolla çok ilgilenmediğini söyledi. Sohbetimiz sırasında ileride ne olacağına henüz karar vermediğini de söyledi.Bunların yanında miniğimiz dama oynamayı da çok sevdiğini ve istersek bize de öğretebileceğini söyledi. Çok mutlu olduk. Ziyaretimizin sonuna doğru artık Hüseyin’in dileğini sorma vakti gelmişti. Miniğimiz ise “LEGO City Spor Araba” istedi. Siz de Hüseyin'in mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Gelmesi için günleri saydığımız o gün sonunda geldi. Hüseyin'in hediyesi elimize ulaştı. Ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik ve hediyenin teslimi için tarih belirledik.Hediyeyi kendisine veremedik ama annesi hediyesini görünce, gözlerinde hayaline ulaşmış bir çocuğu gördüğünü söyledi. Hediyesini çok beğenen miniğimiz bize de teşekkürlerini iletti. Bizler de miniğimizin mutluluğuna vesile olan gönüllümüze teşekkürlerimizi iletiyoruz. Her daim sağlıkla ve iyilikle kalın.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: