BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Emine - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Derslerimizin ardından Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Girdiğimiz odada Emine ile tanıştık. Emine 16 yaşında, MS (Bir çeşit merkezi sinir sistemi hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi görmekte. Bizimle vakit geçirmek isteyip istemediğini sorduk. Kabul etmesinin üzerine odamızdan Uno ve akıl oyunları getirdik. Önce Uno, ardından Sessiz Sinema ve Surakarta oynadık. Bol bol kahkaha eşliğinde çok keyifli vakit geçirdik. Emine’nin dileğini alma zamanı gelmişti. Bizden “Siyah renkte bir bluetooth kulaklık” istedi. Siz de Emine’nin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Emine'nin dileğini geldiğini duyunca çok heyecanlandık. Aile ile iletişime geçip önce nasıl olduklarını sorduk. Emine'nin taburcu olduğunu ve durumlarının iyi olduğunu söylediler. Biz de dileğin geldiğini söyleyip yakın zamanda hastaneye gelip gelemeyeceklerini sorduk. Haftaya kontrole geleceklerini söylediler. O gün geldiğinde çok heyecanlıydık. Emine'ye hediyesini teslim ettik. Çok mutlu oldu. Bize ve hediyeyi karşılayan gönüllümüze bol bol teşekkür etti. Biz de buradan hediyeyi karşılayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: