BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Elif Naz - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

1 1

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Miniklerimizin neşesiyle mutlu olmak için yola çıktık. Heyecanla hastanemizin Genel Pediatri servisinde Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla tedavi gören 11 yaşındaki Elif Naz'ın yanına gittik. Miniğimizle kısa bir tanışmanın ardından hemen oyunlar oynamaya başladık. Kendisi resim öğretmeni olmak istiyormuş ve resim konusunda da gayet yetenekli biri olduğunu ispatladı bizlere. Hemen bir oyun seçmesini istedik. Uno oynadık önce ve tabiki de o kazandı. Sonra Tabu oynamaya karar verdik ve babasının da bize katılmasıyla keyifli bir oyun çıkarttık. Oyunlarda o kadar başarılıydı ki biz ona yetişemiyorduk. Sohbet esnasında Elif Naz'ın Galatasaraylı olduğunu ve en sevdiği futbolcunun da İcardi olduğunu öğrendik. Ondan sonra beraber Simge Sağın'ın Aşkın Olayım şarkısını söyledik. Aynı zamanda Elif Naz bütün renkleri sevdiğini söyledi. Oyunlarımız ve neşemiz devam ederken Elif Naz'a bizlere bir dileğini söylemesini istedik. O da bizlere isteğinin "Barbie Extra" olduğunu söyledi. Bizler Elif Naz'ın neşesine şahit olduk, sizler de onun neşesine ortak olmak ister misiniz?

Elif Naz'ın dileğinin elimize ulaştığı haberiyle güne başlamak bizi çok sevindirdi. Ailesine haber verdikten sonra sabırsızlıkla buluşmamızı bekleyen Elif Naz bizi heyecanla karşıladı. Hediyesini teslim ettiğimizde gülücüklerle çok mutlu olduğunu dile getirdi. Prensesimize bu duyguları yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: