BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdulmuttalip - Sütçü İmam Tıp Fakültesi

Sütçü İmam Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir ocak ayında yine bir miniğimizle tanışmanın heyecanlıyla hastaneye doğru yola koyulduk. Hastaneye geldiğimizde oyunlarımızı alıp Pediatri servisine geçtik. Pediatri servisinde gezinirken Abdulmuttalip'i gördük ve odasına girdik. Ona bizimle oyun oynamak ister misin diye sorduk. Abdulmuttalip bu teklifi duyunca çok heyecanlandı ve çok mutlu bir şekilde oynamak isteyeceğini söyledi. Abdulmuttalip'le tanıştık. Abdulmuttalip 11 yaşında Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte olan çok akıllı bir miniğimiz. Abdulmuttalip ile oyun seçmeye çalıştık ve sonunda Ben Neyim oynamaya karar verdik. Abdulmuttalip pratik zekasıyla bu oyunun kazananı oldu. Abdulmuttalip'le derin bir sohbete daldık. Abdulmuttalip bize fen dersini çok sevdiğini söyledi. Biz de merak edip büyüyünce ne olmak istediğini sorduk. Doktor olmak istediğini söyledi. Bunu duyunca çok mutlu olduk ve Abdulmuttalip'in bize doktor olmak ve tıp okumak hakkında  sorduğu soruları yanıtladık. Sonrasında bir oyun daha oynamaya karar verdik, bu oyun Hazır Cevap oyunuydu. Aynı zamanda sohbetimiz devam ediyordu. Abdulmuttalip bize Galatasaraylı olduğunu söyledi. En sevdiği futbolcunun da Icardi olduğunu söyledi. En sevdiği rengi sorduğumuzda ise mavi dedi ve biz çok şaşırdık. Bize neden şaşırdığımızı sordu. Kırmızı veya sarı olmasını beklerdik dedik. Sonra bize dönüp zevkler ve renkler tartışılmaz dedi. Çok keyifli vakit geçirdik. Sıra Abdulmuttalip'in dileğini almaya gelmişti. Abdulmuttalip bizden “Drone" istedi. Siz de Abdulmuttalip'in dileğini yerine getirmek ve Abdulmuttalip'in mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Hediyemizin geldiği gün Abdulmuttalip'in ailesine hemen ulaştık. Abdulmuttalip duyar duymaz çok mutlu oldu, bir an önce hediyesine kavuşmayı istedi. Bayramdan sonra hediyesini Abdulmuttalip'e vermek için sabırsızlanıyorduk. Sonunda o gün geldi, Abdulmuttalip dileğine kavuştu. Dileğini görünce çok mutlu oldu.  Abdulmuttalip'i mutlu görmek bizi de çok mutlu etti. Bu dileği gerçekleştiren ve bize  bu sevinci yaşatan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: