BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali Emir - Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi

Muğla Sıtkı Koçman Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim günü oyunlarımızı da yanımıza alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Servisimizde yatan Ali Emir sıcacık gülümsemesiyle bizi karşıladı. Miniğimizin 9 yaşında olduğunu ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi gördüğünü öğrendik. Ali Emir ile sohbetimiz sırasında 3.sınıf öğrencisi olduğunu ve resim dersini çok sevdiğini öğrendik. En sevdiği dersin de resim olmasından kaynaklı olsa gerek, torbamızdan ilk önce boya kalemlerimizi ve resim defterimizi seçti. Birlikte çok güzel resimler yaptık. Sonrasında miniğimiz Jenga oynamak istedi. Oyunumuz çok çekişmeli geçmesine rağmen Ali Emir bizi yenmeyi başardı. Miniğimizin bu tatlı galibiyetiyle birlikte ziyaretimizin de sonuna yaklaştık. Güzel gülüşü ve enerjisiyle bizi çok mutlu eden miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Miniğimiz bize "Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Ekimin sonuna geldiğimiz şu günlerde derslerimizin arasında Ali Emir'in dileğinin elimize ulaştığını öğrendik. Hemen hediyesini ona verebilmek için yola koyulduk. Hediyesini Ali Emir'e ulaştırdığımızda en içten gülümsemesiyle bizlere teşekkür etti. Oyuncağını çok sevdiğini ve tam da istediği gibi olduğunu söyledi. Prensimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: