BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nil - Sakarya Tıp Fakültesi

1 1

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk geçen ilkbaharın yağmurlu bir gününde büyük bir heyecanla hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi tatlı mı tatlı gülümsemesiyle Nil karşıladı. Nil 5 yaşında ve ALL (Bir çeşit kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Tatlı miniğimizle tanıştıktan sonra beraber güzel sohbetler etmeye ve oyunlar oynamaya başladık. Daha sonrasında ise Nil bize boyama yapmayı ve hamurlarla oynamayı çok sevdiğini söyledi. Biz de hemen miniğimizle birlikte güzel boyamalar yaptık ve ardından hamurlardan Nil'in sevdiği hayvanları ve onların yiyeceklerini yaptık. Miniğimizle oynarken çok eğlendik ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Miniğimizin yanından ayrılırken dileğini sorduğumuzda ise "Polly Pocket Bebek" istediğini öğrendik. Daha sonra bizimle geçirdiği bu güzel zaman için teşekkür ederek Nil ile vedalaştık. Siz de Nil'in dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?
Miniğimizin hediyesinin geldiğini öğrenir öğrenmez ailesiyle iletişime geçtik ve yakın bir zamanda hastaneye geleceklerini öğrendik. Daha sonra güneşli bir mayıs sabahı, büyük bir sevinçle hastanemizin yolunu tuttuk. Bizi ve hediyesini gören miniğimiz çok sevindi. Hediyesini teslim ettiğimizde prensesimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bize hediyesini çok sevdiğini söyledi ve teşekkür etti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: