BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Mina - Sakarya Tıp Fakültesi

1 1

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızı düşünerek Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar da akıllı olan miniğimiz Mina’yla tanıştık. Mina 3 yaşında ve Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Oyun serüvenimize Lego oynayarak başladık. Mina yaratıcı fikirleriyle ve tatlı hareketleriyle bizi fazlasıyla güldürdü. Miniğimizle oynarken çok eğlendik ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık. Ziyaretimizin sonunda kendisine dileğini sorduk. Biraz düşünüp bizden “Elsa Bebek” istediğini söyledi. Siz de Mina’nın dileğini gerçekleştirerek onun gülüşüne ortak olmak ister misiniz?
Güzel bir mayıs gününde Mina'nın hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik ve hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Annesinden Mina'nın hastanede olduğunu ve heyecanla bizi beklediğini öğrendik. Vakit kaybetmeden yola koyulduk. Miniğimizin hediyesini aldığındaki mutluluğu görülmeye değerdi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: