BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmet Asaf - Sakarya Tıp Fakültesi

Sakarya Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli, güzel bir günde oyuncaklarımızı ve güler yüzümüzü alıp tanışacağımız miniğimizi merak ederek hastanemize gittik. Ziyaretimizde 6 yaşındaki eğlenceli miniğimiz Ahmet Asaf ile tanıştık. Ahmet hastanemizin Hematoloji servisinde Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Ahmet ile ilk tanıştığımızda neşesiyle bizi çok güldüreceğini hemen anlamıştık. Önce miniğimizle beraber oyun hamuruyla oynadık. Bize hamurla çok güzel şekiller yaptı. Gerçekten çok becerikliydi. Daha sonra kağıda çizim yaptık. Miniğimiz bu konuda da el becerisini konuşturdu. Sonrasında beraber kağıttan zıplayan kurbağa yaptık. Ahmet ile biraz sohbet ettik ve en sevdiği rengin sarı olduğunu öğrendik. Sohbetimizin ardından şarkı açıp dans ettik. Ahmet güzel dansı, neşesi ve bitmeyen enerjisiyle bizi çok güldürdü. İstemeyerek de olsa veda vakti geldiğinde ise kendisine dileğini sorduk. Bizden "Yemek Yapma Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir aralık gününde Ahmet'in hediyesinin geldiğini duyunca çok sevindik ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Annesi bize hastanede olduklarını söyleyince heyecanla hediyemizi de alıp yola koyulduk. Ahmet bizi görünce çok sevindi ve hemen beraber hediyeyi açmaya başladık. Hediyesini görünce çok beğendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Miniğimizin mutluluğu ışıldayan gözlerinden de belli oluyordu. Birlikte biraz yemek yaptık ve oyunlar oynadık. Ahmet hediyesiyle oynarken gerçek bir şef gibi görünüyordu. Bizi ve miniğimizi bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: