BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağız Asaf - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir çarşamba günü miniğimizin içimizi ısıtacak olmasının heyecanıyla oyunlarımızı yanımıza alıp hastanemizin Genel Pediatri servisine gittik. İçeri girdiğimizde çok mutlu ve enerjik olan Yağız Asaf’ımız ile tanıştık. 4 yaşında olan çocuğumuz İmmün Yetmezlik (Bağışıklık sistemi yetersizliği) tanısıyla tedavi görüyor. Yağız Asaf yanımızda getirdiğimiz buz kırma oyununu daha önce oynadığını ve çok sevdiğini söyleyince hemen oynamaya başladık. Miniğimiz oyunda çok iyiydi ve bizi yendi. Sonrasında kum boyama setiyle rengarenk bir balık yaptık. Becerikli miniğimiz iki oyunda da çok eğlendi ve beraber çokça güldük. Yağız Asaf'ın İngilizce öğrendiğini ve tüm renkleri sevdiğini öğrendik. Yağız Asaf büyüyünce asker olmak istediğini söyledi. Kendisi aynı zamanda arabaları da çok seviyormuş. Yaşıtlarına göre konuşkan olan miniğimizle oynadığımız oyunların ve sohbetimizin sonuna geldiğimizde ise Yağız Asaf’a dileğini sorduk. Daha önce robota dönüşebilen arabaları gördüğünü söyleyen miniğimiz bizden "Bumblebee" oyuncağı istediğini söyledi. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Yağız Asaf’ın taburcu olduğu haberini duyunca çok sevinmiştik. Miniğimize dileğini gönderebilme fırsatı elde etmek bizi daha da mutlu etti. Arabaları seven miniğimizin daha önceden gördüğü ve ilgisini çeken robota dönüşebilen araba oyuncağını heyecanla kargoya verdik. Enerjik miniğimizin kargoyu sevinçle teslim aldığını öğrendik. Sevgili gönüllümüze, miniğimiz Yağız Asaf’a hediyesinin ulaşmasını sağladığı ve mutluluğuna ortak olduğu için teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: