BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 8651 - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbahar havasının içimizi serinlettiği bir eylül gününde yanımıza oyunlarımızı alarak Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde gülüşüyle odayı aydınlatan bir minik arkadaşımız ile tanıştık.

8 yaşında Burkitt Lenfoma (Lenf kanseri) tedavisini gören miniğimiz ile yapboz oynadık ve oyun hamurlarıyla çeşitli şekiller yaptık.

Bu eğlenceli oyun sürecinde yapboz oyunundaki zekası ve başarısıyla bizi şaşırtan miniğimiz aynı zamanda oyuncak arabalarla oynamayı sevdiğini söyledi. Biz de minik arkadaşımızın eğlencesini daim etmek için ziyaret sonu ona dileğini sorduk o da bizden "Oyuncak Araba" istediğini söyledi.

Siz de minik arkadaşımızın dilediği gerçekleştirip mutluluğuna ve eğlencesine ortak olmak ister misiniz ?

Miniğimizin heyecanla beklediği hediye geldiği gibi ailesine ulaştık. Taburcu oldukları için kargoladık miniğimize. Ancak kargo ellerine ulaşana kadar tekrar hastaneye yatış işlemleri olmuş. Tekrardan hastaneye kargolattık. Ailesi hediye ellerine geçince çocuğumuzun ne kadar sevindiğini ve bize teşekkürlerini iletti. Biz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip bu mutluluğun ortağı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: