BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Burak - Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi

Ondokuz Mayıs Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir Samsun günü yeni miniğimizle tanışacak olmanın heyecanıyla hastanemizin Onkoloji bölümünün yolunu tuttuk. Odaya girdiğimizde bizi heyecanla bekleyen Burak ile tanıştık. Burak 3.5 yaşında ve hastanemizde Ependimom (Beyin ve omurilikteki hücrelerden kaynaklanan bir tümör) tedavisi görmekte. Kendisinin bize ilk dediği şey bugün bizi heyecanla beklediği ve bir an önce oyun oynamak istediğiydi. Biz de onu daha çok bekletmeden, miniğimizle oyun hamuru oynamaya başladık. Oyun hamuruyla kelebek, çocuk, araba gibi çeşitli şekiller yaparken bir yandan da tatlı bir sohbete başladık. Burak bize kendisinin de evde oyun hamurları olduğunu ve oyun hamuruyla oynamaktan çok zevk aldığını belirtti. Sonrasında beraber Kum Boyama etkinliği yaptık. Burak kendi hayal gücünü kullanarak renkli kumları karıştırdı ve rengârenk bir resim ortaya çıkardı. Onunla beraber vakit geçirmek bizim için de çok güzeldi. Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde miniğimiz bizden dilek olarak "Uzaktan Kumandalı Oyuncak Araba" istedi. Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek onun yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Sınavlarımızın bittiği ve tam da ara tatile çıkacağımız zaman Burak'ın hediyesinin geldiğini öğrendik. Büyük bir heyecanla miniğimizin odasına gittik. Burak hediyesini gördüğünde çok mutlu oldu ve hemen paketi açması için annesine uzattı. Miniğimiz büyük bir heyecanla hediyesiyle oynadı. Onun bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: