BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ayşe Asya - Mersin Tıp Fakültesi

Mersin Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli, ne soğuk ne sıcak olan bir Mersin gününde oyunlarımızı alıp hastanemizin Enfeksiyon servisinin yolunu tuttuk. Hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile yatmakta olan 8 yaşındaki Ayşe ile çabucak anlaşıp arkadaş olduk. Ayşe ile Süper Dedektif oyunumuzu oynamaya başladık. Miniğimiz zekası ve hızı ile bir yandan bizi şaşırtırken bir yandan da bize kendisini tanıttı. Galatasaray'lı olduğunu öğrendik. Bize muhteşem bir İcardi takliti yaptı. Miniklerimizin her seferinde çok şaşırdığımız sayısız yetenekleri var. Ayşe ile oyun oynayıp günümüzü güzelleştirmenin yanında geleceğimizin yetenekli, zeki ve tabii ki oyunlarda bizi yenen miniğimize emanet olduğunu bilmek çok güven verici. Miniğimiz geleceğimizin hemşiresi olmak istiyor.  Bize hemşire ablalarını çok sevdiğini söyledi. Miniğimizin dileğini sorduğumuzda bizden "Prenses Kostümü" istediğini belirtti.

Siz de onun bu dileğini gerçekleştirerek Ayşe'nin mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güneşli bir günde hediyemizin geldiğini öğrenince heyecanla hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz Ayşe müsait olmadığı için dileğimizi annesine teslim ettik. Dileği teslim etmemizin üzerinden çok geçmeden Ayşe bize fotoğraflar gönderdi. Gönderdiği fotoğraflarda Ayşe'nin mutluluğu yüzünden belli oluyordu.

Biz de miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: