BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ahmed - Mersin Tıp Fakültesi

Mersin Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sıcak bir Mersin gününde miniklerimizi ziyaret etmek için hastanemizin Genel Pediatri servisine gittik. 8 yaşındaki Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısı ile hastanemizde tedavi gören Beşiktaşlı Ahmet ile orada karşılaştık. Ahmet çok hayat dolu bir çocuk. Ayrıca zeka oyunlarında çok iyi. Ziyaretimize Hedef 4 oyunumuzu oynayarak başladık. Hedef 4 oyunumuzu oynarken çok hoş sohbetler eşliğinde birbirimizi tanıdık. Hayvanları çok sevdiğini öğrendik. Daha önce kedi, köpek, kuş beslemiş. Hatta kuşuna konuşmayı öğretmeye çalışmış. Hayvanlar hakkındaki verimli sohbetimizin ardından bize güzel bir ev resmi çizdi. Buna karşılık biz de bu güzel evin etrafını çiçekler ile süsledik. Bu çiçekler bizim için miniklerimizi temsil ediyordu. Onlar dünyayı, resmi güzelleştiren çiçekler gibi güzelleştiriyor. Ziyaretimizin sonlarına doğru Ahmet bize şarkılar söyledi. Müziği gerçekten çok seviyor. Her güzel şeyin bir sonu vardır. Bu ziyaretimizin sonu olduğu gibi. Gün sonunda miniğimizin yüzünde gördüğümüz tebessüm bize de tebessüm ettirdi. Miniğimize bir dilek hakkın olsa ne dilerdin diye sorduğumuzda ailesine güzel konserler verebilmek için "Hoparlörlü Karaoke Bluetooth Mikrofon" istediğini belirtti.


Siz de onun bu dileğini gerçekleştirerek onun bu mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış günü miniğimizin dileğinin elimize ulaştığını öğrenince heyecanla eline ulaştırmak için dileğimizi almaya gittik. Miniğimizin okula başlaması sebebiyle ona ulaşamayacağımızı öğrendik. Biz de hediyesini miniğimize kargoladık. Hediyesini eline alır almaz bize ulaştı. Mutluluğu sesine yansıyordu. Mikrofonuyla ailesine çok güzel şarkılar söyleyeceğini söyledi. Bizler de onun bu mutluluğuna sebep olan gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz.
PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: