BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

İbrahim - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde oyuncaklarımızı da alıp Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Serviste bizi yakışıklı mı yakışıklı İbrahim karşıladı. İbrahim 3 yaşında ve hastanemizde Lenfoma (Lenf sistemi tümörü) teşhisi ile bulunuyor. İbrahim'in odasına girdiğimizde onu kendi oyuncaklarıyla oyun oynarken bulduk. Miniğimizin tatlılığına ve zekasına hayran kaldık. Miniğimize ona getirdiğimiz boyama kitabını verdik. Boyama yapmayı çok seven miniğimiz hemen kitaptan seçtiği astronotu boyamaya başladı. Çok yetenekli olan miniğimizin annesinden kırmızı rengi sevdiğini öğrendik. Bize kendi vinç oyuncağını gösteren İbrahim, inşaat oyuncaklarını çok seviyormuş. Biraz da vinçle oynadıktan  sonra miniğimizle oyun hamuru oynamaya başladık. Oyun hamurunda da bizi kendine hayran bırakan miniğimiz; bize hamurdan çiğköfte, solucan ve kalp yaptı. Miniğimizle tatlı sohbetimiz esnasında dileğinin “İnşaat Seti Oyuncağı” olduğunu öğrendik. Siz de miniğimizin dileğini yerine getirip onu mutlu etmek ister misiniz?

Mayısın son günlerinde miniğimiz İbrahim’in dileğinin bize ulaştığı haberini aldık. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve büyük bir hevesle hastanenin yolunu tuttuk. İbrahim’i yeniden gördüğümüze çok sevindik. Bizi ve çok istediği inşaat setini karşısında görünce heyecanlanan miniğimize hediyesini teslim ettik. Büyük bir merakla hediyesinin paketini açmaya başlayan İbrahim, yeni oyuncağını çok beğendi ve çok mutlu oldu. Miniğimizin hayalini gerçekleştirip onun yüzündeki bu güzel gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: