BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Gülnihal - Meram Tıp Fakültesi

Meram Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

   Bugünki öğle arasına, yapacağımız ziyaretin heyecanıyla girdik. Hemotoloji servisinin yolunu tuttuk ve odanın kapısını aynı heyecanla çaldık. İçeride bizi Gülnihal karşıladı. Tatlı arkadaşımız 10 yaşında. İlk olarak Jenga oynadık. Sonra birbirimize daha çok ısındık ve sohbet etmeye başladık. Duvarlara asılı güzel resimleri sorduğumuzda kendisinin çizip boyadığını söyledi. İleride ressam olmak istediğini de öğrendik. Sonrasında kağıttan zıplayan kurbağalar yaptık ve boyadık. Kendisi origamiyi ilk defa duyuyormuş. Miniğimiz araştırıp daha birçok farklı şey yapabileceğini de öğrenmiş oldu. Kendisi Maşa ile Koca Ayı ve Rafadan Tayfa çizgi filmlerini severek izliyormuş. Hatta Rafadan Tayfa'nın sinema filmine bile gitmiş. Miniğimize, yarın doğum günün olsa bir tane de dilek hakkın olsa ne isterdin diye sorduğumuzda bizlere gülerek "Maşa ile Koca Ayı'nın Evi" cevabını verdi.


    Sizler de miniğimizin oynadığı oyunlara, yüzündeki gülücüklere ortak olmak ister misiniz?


Gülnihal'in hediyesi gelir gelmez heyecanla onu ziyaret edeceğimiz günü beklemeye başladık. Birkaç gün içerisinde ziyaretine gittik ve büyük bir mutlulukla hediyesini teslim ettik. Yüzünde oluşan gülümseme paha biçilemezdi. Hemen hediyesini açıp oynamaya başladı. Bizler de eşlik etmeyi ihmal etmedik. Hem Gülnihal adına hem de kendi adımıza gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: