BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nisanur - Katip Çelebi Tıp Fakültesi

Katip Çelebi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ocak ayının ilk ziyaretini gerçekleştirmek için oyuncaklarımızı alıp Nöroloji servisinin yolunu tuttuk. Orada güzeller güzeli Nisanur ile tanıştık. Nisanur 11 yaşında ve Kronik İnflamatuar Demiyelinizan Polinöropati (Süreğen iltihaba bağlı sinir hasarı) tanısıyla hastanemizde yatmakta. Nisanur'a kendimizi tanıttıktan sonra hemen sohbet etmeye başladık. Bize çizim yapmayı çok sevdiğini ve en sevdiği rengin kırmızı olduğunu söyledi. Büyüyünce ne olmak istediğine hâlâ karar veremeyen miniğimiz bizi görünce artık bizim gibi bir doktor olmak istediğini söyledi. Miniğimiz karate yapmayı da çok seviyormuş hatta karatede sarı kuşağı varmış. Aynı zamanda mutfakla ilgilenmeyi çok seven miniğimiz en çok pasta ve pancake yapmayı sevdiğini belirtti. Sohbetimize devam ederken prensesimiz ile oyunlar oynamaya başladık. Önce Jenga oynadık. Sonrasında oyun hamuruyla birbirinden güzel şekiller yaptık. Nisanur oyun hamuruyla oynamayı da çok seviyormuş ve bu konuda gerçekten oldukça başarılıydı. En son olarak da Anlat Bakalım oynadık. Nisanur mükemmel anlatımlarıyla bizleri çok şaşırttı. Ziyaretimizin sonlarına gelirken Nisanur'un bizden dileğinin ne olduğunu sorduk. Biraz düşündükten sonra bize "Slime Seti" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmak ister misiniz? 

Ocak ayının güneşli bir gününde Nisa'mızın hediyesinin geldiğini duyunca hemen miniğimizin ailesiyle iletişime geçtik. Aynı gün hediyemizle Pediatri servisinde miniğimizi ziyarete gittik. Nisa'mız hediyesini görünce heyecanını gizleyemedi ve hemen hediyesini açıp oynamaya başladı. Hediyesini çok beğendiğini söyleyip teşekkür etti. Bu sevinç dolu anları yaşamamızı sağlayan gönüllümüze teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: