BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9143 - Katip Çelebi Tıp Fakültesi

Katip Çelebi Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

2024 yılının ilk ziyaretini yapmak üzere oyuncaklarımızı da alıp merakla hastanemizin Genel Pediatri servisine gittik. Ziyaretimizde 14 yaşındaki yakışıklı ve bir o kadar efendi çocuğumuzla tanıştık. En başta kendisiyle sohbet ettik ve bir de ne öğrenelim? Bu yakışıklı çocuğumuz aynı bizler gibi doktor olmayı hedefliyor ve bunun için sıkıca derslerine çalışıyormuş. Aynı zamanda futbola da aşırı meraklı olduğunu, okul aralarında arkadaşlarıyla hep futbol oynadığını söyledi. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarıymış ve Fenerbahçe'nin hiçbir maçını kaçırmıyormuş. Güzel bir sohbetin ardından kendisiyle oyun oynamaya başladık. İlk oyunumuz olan Bil Bakalım'da kendisi tam 6 kelimeyi bildi ve oyunun kazananı oldu. Bu başarısıyla bizi kendine hayran bıraktı diyebiliriz. Daha sonrasında oyunumuza Jenga ile devam ettik ve miniğimiz bu oyunda da muhteşem hamleler yaparak üstün başarısını tekrardan göstermiş oldu. Biz oyun oynarken aynı zamanda yakışıklı çocuğumuz ile sohbete devam ettik. Arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif aldığından ve takım sporlarında yer almaktan hoşlandığını dile getirdi. Ziyaretimizin sonlarına doğru herhangi bir dileğinin olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve "Fenerbahçe Forması" istediğini söyledi. Siz de yakışıklı çocuğumuzun dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Gönüllümüzün hediyesi bize ulaşır ulaşmaz miniğimize teslim etmek üzere ailesiyle iletişime geçtik. Çocuğumuzun hayallerine kavuşacağının heyecanı içerisindeydik. Miniğimiz taburcu olduğundan ve yakın zamanda hastaneye gelmeyeceğinden hemen hediyeyi ailesine teslim ettik. Babası, miniğimizin formasını görünce bir hayli sevindiğini ve hemen formayı giyerek Fenerbahçe marşları söylemeye başladığını söyledi. Aynı zamanda miniğimizin çok mutlu olduğunu ve her şey için çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Miniğimizin uzun zamandır hayali olan bu dileğinin gerçekleşmesini sağlamak bizi de çok mutlu etti. Gönüllümüze miniğimizin bu dileğini gerçekleştirdiği için çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: