BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9084 - Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi

Karadeniz Teknik Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayı olmasına rağmen gökyüzünde pırıl pırıl parlayıp içimizi ısıtan güneşli bir günde boyama kitaplarımız, rengarenk boya kalemlerimiz ve tatlılıklarına bayıldığımız stickerlarımızla hastanemizin Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Hangi miniğimizle tanışacağız acaba diye içimiz kıpır kıpırken girdiğimiz odada bizi yetenekleriyle mest eden oyun arkadaşımızla tanıştık. Kendisi 11 yaşında ve hastanemizde Akut Lenfoblastik Lösemi ( Bir çeşit kan kanseri) tanısıyla tedavi görmekte. Miniğimizle doyamadığımız bir sohbete başladığımızda kendisinin 6. sınıfa gittiğini ve derslerinde oldukça başarılı olduğunu öğrendik. En sevdiği ders bedenmiş ve futbol oynamaya bayılıyormuş.  Miniğimiz aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarıymış ve her maçını izlemeye çalışıyormuş. Konuşmamızın ilerleyen kısımlarında ona en sevdiği rengi sorduk, o da bizden tahmin etmemizi istedi. Birkaç hatalı tahminimizden sonra bu rengin kırmızı olduğunu bulduk.  Renklerden konu açılınca yanımızda getirdiğimiz boya kalemlerimizi çıkardık ve boyama kitabımız yerine de kendi hayal gücümüzle bir şeyler çizelim dedik. Boş kağıtlarımızı üçe katlayıp birbirimize göstermeden bir şeyler çizip boyamaya başladık ve bitirdiğimizde diğer boş kısımları aramızda döndürdük. Kağıtları açtığımızda kahkahalarla gülmekten kendimizi alıkoyamadık. Birbirimizden habersiz çizdiğimiz şeyler o kadar tatlıydı ki... Miniğimizin resim yeteneğini de kendi çizdiği kısımları söyleyince öğrendik ve bayıldık. Henüz ilerideki mesleğine karar verememiş ama belki bir gün onu kendi resim sergisinde görebilirsiniz. Kim bilir? Ziyaretimizin sonunda miniğimize bizden istediği dileği sorduk. O da hiç düşünmeden 'Galatasaray Forma Takımı' istediğini söyledi. Sizler de miniğimizin bu dileğine  gerçekleştirerek yüzünde bir gülümseme olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin geldiğini duyduğumuzda çok seviniyor, hemen ailesiyle iletişime geçiyoruz. Heyecanlı bir şekilde minik kahramanımızın yanına gidiyor ve hediyesini ona veriyoruz. Hediyeyi gördüğünde heyecanla ve mutlulukla karşılıyor bizi. Gözlerindeki ışık görülmeye değer...Çok beğeniyor ve çok da yakışıyor miniğimize. Miniğimizin dileğini yerine getiren ve bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: