BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet Emin - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve soğuk bir kış gününde yüreğimizi ısıtacak miniğimizle tanışmak için oyunlarımızı alarak meraklı bir şekilde   Pediatri servisinin yolunu tuttuk . 3 yaşında olan Muhammet Emin , hastanemizde Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) tanısıyla tedavi görmekte . Bizi gördüğü gibi yatağından mutlulukla doğrulan miniğimizle hemen boyama yapmaya başladık .  Daha sonra akıllı miniğimiz puzzle yapmak istediğini söyleyince boyamamıza ara verdik. Muhammet , puzzle parçalarını o kadar hızlı yerleştirdi ki Muhammet’in hızına yetişemedik. Sempatik tavırlarıyla bizi eğlendiren miniğimiz çizgi film izlemeyi ve arabalarla oynamayı çok seviyormuş .  Ziyaretimizin sonuna geldiğimizde Muhammet bizden  “ Uzaktan Kumandalı Siyah  Oyuncak Araba ” istediğini söyledi . Siz de Muhammet Emin’in dileğini gerçekleştirip onun yüzündeki tebessüme ortak olmak ister misiniz?

Miniğimiz Muhammet Emin'in dileğinin elimize ulaşacağını öğrenince hemen ailesiyle iletişime geçtik ve Muhammet Emin'in hastanemizden taburcu olduğunu öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden dileğini kendisine ulaştırdık. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu olmuş. Miniğimizin dileğini gerçekleştirip  yüzünde güller açmasına vesile  olan  gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: