BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ebubekir - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ama bir o kadar içimizi ısıtan bir güne hastanemizin  Pediatri servisinde  miniğimizin o güzel yüzünü görerek başladık.   Bizi heyecanla bekleyen 5 yaşında olan miniğimiz Ebubekir ile göz göze geldiğimizde heyecanla yerinden doğruluşunu ve o güler yüzünü asla unutamayacağız. Miniğimiz ,  Böbrek Transplantasyonu ( Böbrek nakli )  tanısı ile  hastanemizde   tedavi görmekte. Ebubekir , arabalarla ve bloklarla oynamayı çok seviyormuş. Bizim de bunu bilerek gittiğimiz ziyaretimizde elimizde oyuncakları görünce hangisiyle oynayacağına heyecandan karar veremedi.  Biz de böylelikle hepsiyle aynı anda oynamaya karar verdik. Böylece ortaya hiç unutulmayacak ,  yaratıcı bir oyun çıkarmış olduk.  Aslında bizim onu neşelendirmek için yaptığımız ziyaretimizde onun da bizi esprileriyle bu kadar güldürüp eğlendireceğini tahmin etmiyorduk. Lider ruhlu ve sevgi dolu miniğimizin önderliğinde geçirdiğimiz zamanın hiç farkına varamadık. Saatler süren ziyaretimizin hepimiz için dakikalar gibi geçeceğini de tahmin etmiyorduk. Hepimiz için unutulmaz bir deneyim oldu , yaptığımız ziyaretimizde miniğimizin bizden dileğinin " Sarı  Bisiklet "  olduğunu öğrendik. Siz de bu yakışıklı, yetenekli ve şakacı miniğimizin  dileğini  gerçekleştirip o gamzeli gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Ebubekir taburcu olmuştu ve başka bir şehirde yaşıyordu.  Güzel bir kış gününde sabırsızlıkla beklediğimiz minik Ebubekir’imizin hediyesinin evine ulaştığını öğrendik.  Bizim şakacı miniğimizin yüzündeki kocaman gülümseme bu soğuk kış gününde hepimizin içini ısıttı.  Ebubekir'in sevincine ve bu sevinçle bizi de mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: