BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Aybüke - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Soğuk bir Aralık gününde beyaz önlüklerimizi giyip ellerimizde bir sürü oyuncakla hastanenin yolunu tuttuk. Güzel miniğimiz Aybüke ile tanışacağımız için her birimiz çok heyecanlıydık. Odaya girdiğimizde bizi büyük mutlulukla karşılayan  Aybüke 5 yaşında, Metil Malonik Asidemi (Bir çeşit metabolizma hastalığı)  tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte.  Minik prensesimiz  Aybüke ilk olarak Dedektif oyununu seçti. Dedektif oyununu oynarken her zile basarkenki mutluluğu hepimizi çok eğlendirdi. Dedektif oyununu bırakıp Aybüke ile biraz da legolarla oynadık. Sonra Aybüke ile boyama yapmaya başladık. Boyama yaparken Aybüke bize en sevdiği rengin mavi olduğunu söyledi. Ziyaretimizin sonuna gelirken Aybüke’ye bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Aybüke biraz düşündükten sonra Niloya’yı çok sevdiğini ve  “ Niloya Peluş Bebek “  istediğini söyledi. Siz de minik prensesin dileğini  gerçekleştirip onun tatlı tebessümüne ortak olmak ister misiniz ?

Güzel bir aralık gününde Aybüke'nin  hediyesi bize ulaştığında hemen Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Minik  prensesimiz hediye paketini görünce çok heyecanlandı. Aybüke paketten çıkan hediyesini  görünce hemen onunla oynamak istedi ve oyuncağıyla oynarken ki mutluluğu görülmeye değerdi. Hediyenin Aybüke'nin  yüzünde oluşturduğu gülümseme bize ayrı bir mutluluk kattı. Miniğimiz  hediyesini çok beğendiğini söyleyip bize teşekkür etti. Biz de minik prensesimize bu güzel anı yaşattığı için gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: