BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ali Eren - İstinye Tıp Fakültesi

İstinye Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bahar çiçeklerinin yeni yeni açmaya başladığı serin bir günde ellerimizde oyuncaklarımızla minik çiçeğimizi görmek için Pediatri servisinin yolunu tuttuk.  Pediatri servisinde dünyalar tatlısı Ali Eren ile tanıştık.  Spina Bifida (Sinir sistemi gelişim bozukluğu)  tanısı konulan 4 yaşındaki Ali Eren hastanemizde tedavi görmekte.  Getirdiğimiz boyaların renklerini hiç takılmadan saydı bize.  Boyama yapmayı o kadar tercih etmese de oyun hamurlarıyla oynamayı çok sevdi.  Geniş hayal dünyasıyla oyun hamurlarından yaptığımız kötü canavarların hepsini alt etti.  Aliş oyun oynamaktan hiç sıkılmadı ve bizleri  bırakmak istemedi.  Oyuncaklarına da  isimler koyarak sahiplenmiş hepsini.  Bizden ise  dilek olarak “ Mickey Mouse Peluş Oyuncak ” istedi.   Minik Ali Eren’imizin dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ? 

Güneşin pırıl pırıl parladığı bir günde minik kelebeğimiz Ali Eren’in hediyesinin bize ulaştığı haberiyle heyecanlandık.  Hemen Ali Eren’in ailesiyle iletişime geçtik ve miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik. Miniğimizi daha fazla bekletmemek için hiç vakit kaybetmeden dileği olan Peluş Mickey Mouse  oyuncağını evine ulaştırdık. Dünyalar tatlısı Ali Eren oyuncağını alınca çok mutlu oldu.  Onu bu denli mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: