BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zeynep - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurun çiselediği ılık bir mart günü, üç arkadaş heyecanla yanımıza oyunlarımızı ve boyama kitaplarımızı alarak Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Minik bir arkadaş edineceğimiz için çok sevinçliydik. Serviste bizi tatlı miniğimiz Zeynep karşıladı. Zeynep 9 yaşında ve Ailevi Akdeniz Ateşi - FMF (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. 

Tatlı miniğimiz, hemen getirdiğimiz oyunlar ile oynamak istedi ve aralarından Uno’yu sevdiğini söyledi. Sonrasında da oyunda ne kadar başarılı olduğunu birinci olarak bize kanıtladı. Devamında hep beraber hafıza oyunu oynamaya başladık. Oyunu ilk kez oynamasına rağmen kuralları çok hızlı kavrayıp hafızasıyla bizleri etkileyen miniğimiz tabii ki bizi çabucak yenmeyi başardı. Oyunumuzun ardından boyama kitabından bir prenses seçip boyamaya başladık. Boyamamızı yaparken de miniğimizle sohbet ettik, bize gelecekte öğretmen olmak istediğini anlattı. Ayrıca akıllı miniğimiz bol bol masal kitabı okuduğunu ve sonrasında bunları kardeşlerine anlatmayı çok sevdiğini de bizimle paylaştı. Hatta en sevdiği prenses Karlar Ülkesi'ndeki Elsa'ymış. Keyifli sohbetimizle birlikte biraz boyama yaptıktan sonra oyun hamurundan lezzetli yemekler yapmaya karar verdik. Yetenekli miniğimiz Zeynep aşçıbaşımız oldu ve beraber lezzetli köfteler, sarmalar, pastalar yaptık. Miniğimizin en sevdiği yemek olan mantıyı da hamurlarla şekillendirdik. Çok keyifli geçen bu ziyaretimizin sonlarına yaklaşırken Zeynep'e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bize “Gitar” istediğini söyledi. Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: