BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Zehra Nihan - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu ve serin bir ocak sabahı oyunlarımızı ve boyama kitabımızı alıp Genel Pediatri servisine yeni bir miniğimizle tanışmaya gittik. Ziyaretimizde tatlı mı tatlı miniğimiz Zehra ile tanıştık. Zehra 9 yaşında ve Dilate Kardiyomiyopati (Kalbin anormal genişlemesi ve işlevini iyi yerine getiremediği bir hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. İlk başta Uno oynamaya başladık ve sohbetimiz sırasında büyüyünce doktor olmak istediğini öğrendik. Okuldaki en sevdiği ders ise beden eğitimiymiş. Daha sonra neşeli miniğimizle Dedektif oyunu oynadık. Miniğimiz kıvrak zekasıyla bizim puanlarımızın toplamından fazla puan alarak bizi yendi. Güzeller güzeli miniğimizin çizgi film izlemeyi çok sevdiğini öğrendik. Bize bu sıralar izlediği çizgi filmleri gösterdi. En sevdiği çizgi filmin ise Sünger Bob olduğunu öğrendik. Sonrasında da Jenga oynadık ve miniğimizle birlikte vakit geçirdikçe çok eğlendik. Ziyaretimizin sonuna doğru vedalaşma vakti geldiğinde bizden bir isteği olup olmadığını sorduk. Bu sorumuza çok sevinen miniğimiz “Pikaçu Peluş Oyuncak” istediğini söyledi. Siz de Zehra’nın dileğini gerçekleştirip gözlerindeki parıltıyı arttırmak ister misiniz?

Miniğimizin dileği bize ulaşınca çok heyecanlandık ve hemen annesiyle iletişime geçtik. Annesi Zehra’ya söylememişti ve ona sürpriz yapacaktık. Dileğini Zehra’ya verdiğimizde çok sevindi ve yüzüne kocaman bir gülümseme yerleşti. Onun bu mutluluğu görülmeye değerdi. Bu güzel anı bize ve miniğimize yaşattığı için gönüllümüze teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: