BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Semiha - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

2024'ün ilk çarşamba gününde oyuncaklarımızı, boyama kitaplarımızı ve oyun hamurlarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın heyecanı içinde Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar çok da akıllı ve yetenekli olan miniğimiz Semiha ile tanıştık. Semiha 13 yaşında ve hastanemizde MSUD (Bir çeşit metabolizma hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Oyun oynamaya ilk olarak Dedektif oyunumuzla başladık ve miniğimizin gösterdiği başarıya hayran kaldık. Ardından oyun oynamaya Uno ile devam ettik. Semiha bu oyunda da çok başarılıydı. Oyun oynarken aynı zamanda Semiha ile sohbet ettik. Bize büyüyünce tercüman olmak istediğinden, yabancı dil öğrenmeyi sevdiğinden, Tayland'a gitmek istediğinden, Kore dizilerine ilgisi olduğundan bahsetti. En sevdiği renklerin ise mavi, mor ve siyah olduğunu söyledi. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden ''Kar Küresi'' istediğini söyledi. Siz de Semiha'nın dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Semiha'nın hediyesi bize ulaştığı zaman heyecanla annesi ile iletişime geçtik. Küçüğümüz taburcu olduğu için bir an önce hediyesine kavuşsun diye kargoya verdik. Yeni yılın ilk ayının sonlarına doğru paketini açıp harika bir kar küresi gören küçüğümüz çok sevindi. Semiha'nın dileğini gerçekleştiren gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: