BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nisanur - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yaşattıklarıyla daha da güzelleşen bir aralık günü, kiminle tanışacağımızın heyecanıyla hastanenin yolunu tuttuk. Çok geçmeden Hematoloji servisinde Nisanur ile tanıştık. Onu gördüğümüzde çok sevindik. Nisanur 4 yaşında ve Rabdomyosarkom (Bir çeşit yumuşak doku kanseri) tanısına sahip. Çok tatlı ve enerjik bir çocuk. Nisanur ile önce Dedektif oyununu oynadık. Biz takım olarak Nisanur'a karşı yarışmamıza rağmen bizi büyük farkla yenerek bu oyunda çok başarılı olduğunu gösterdi. Ardından Nisanur'a karşı daha iyi rakip olmak istediğimiz için annesini de takımımıza aldık ama sonuç değişmedi ve çok başarılı bir oyun daha sergiledi. Ardından boyama yaptık. Burada en sevdiği rengin başta pembe olmak üzere tüm renkler olduğunu öğrendik. Sonrasında oyun hamuruyla oynadık. Oyun hamurundan bize yemekler ikram etti. Bu güzel geçen vaktin sonunda Nisanur'a dileğinin ne olduğunu sorduk. Bize "Barbie'nin Oyuncak Mutfağı" cevabını verdi. Siz de Nisanur'un dileğinin gerçekleşmesinde bize yardım etmek ister misiniz?

Nisanur’un dileğinin bize ulaştığı haberini alınca çok mutlu olduk ve dileğini bir an önce teslim edebilmek için hemen ailesiyle iletişime geçtik. Hastanede olduğunu öğrenince hemen dileğimizi alıp miniğimizin yanına gittik. Tatlı uykusundan dileğinin geldiği haberiyle uyanan miniğimiz çok sevindi ve teşekkür etti. Biz de Nisanur'un mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: