BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammet Eren - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yağmurlu bir şubat günü oyunlarımızı alıp Romatoloji servisinin yolunu tuttuk ve Muhammet Eren ile tanıştık. Muhammet Eren 6 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Ona getirdiğimiz oyunlarımızı gösterdik ve miniğimizin isteği ile Dedektif oyununu oynamaya başladık. Muhammet Eren ile babası takım oldular ve biz üç kişi olmamıza rağmen onları zorlayamadık bile. İlk kez oynamasına rağmen çok başarılıydı bu oyunda ve bizi yendi. Bu sırada oyunu oynarken çok keyif alan küçüğümüz ile sohbetimiz devam ediyordu. Anaokuluna giden miniğimiz en çok boyama yapmayı ve oyun hamuruyla oynamayı seviyormuş. Oynarken en sevdiği renk olan maviyi sürekli kullanıyormuş. Arabaları ve arabalı çizgi filmleri çok seven küçüğümüz oyuncak araba koleksiyonundan bahsetmeyi de unutmadı. Oyunun sonunda da iki takımın puanlarını Muhammet Eren hatasız bir şekilde topladı ve bizi matematiğine hayran bıraktı. Daha sonra önceden oynayıp çok sevdiği Uno oyununa geçtik. Bu oyunda da çok iyiydi ve bizi yendi. Muhammet Eren büyüyünce polis olmak ve uzaya çıkmak istiyormuş. Oyun oynarken çok keyif aldığımız ziyaretimizin sonuna gelirken kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Uno" istedi. Siz de Muhammet Eren'in dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Muhammet Eren'in hediyesinin bize ulaştığını öğrenince heyecanla ailesine haber verdik. Hastaneden taburcu olduğunu öğrendiğimiz miniğimizin kontrole geleceği günü sabırsızlıkla beklemeye başladık. 

Heyecanımızı dindiren güzel bir mart günü gözlerinin içi parlayan miniğimize hediyesini teslim ettik. Hediyesini alan küçük dostumuz çok sevindi.

Muhammet Eren'in güzel gülüşüne ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: