BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Ali - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Yeni dönemin ilk pazartesi günü miniklerimizi ziyaret etme özlemiyle dolup taşıyorduk. Oyunlarımızı alıp Alerji servisine gittiğimizde yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanı içindeydik. Orada Muhammed Ali'yle tanıştık. Kendisi 9 yaşında ve hastanemize yatışı üç gün önce Astım (Hava yolu darlığı ataklarıyla seyreden bir akciğer hastalığı) tanısıyla yapılmış. Çok sıcakkanlı ve zeki bir çocuk olan Muhammed Ali araştırma yapmayı seviyormuş. Miniğimiz uzayla ilgiliymiş ve bu araştırma hevesinden ötürü gelecekte bilim insanı olmak istiyormuş. Bununla birlikte matematik okulda en sevdiği dersmiş. Hangi oyunu oynasak diye düşündükten sonra Dedektif oyununu oynamaya karar verdik. Sonrasında Muhammed Ali'yle Bil Bakalım Kim oynadık. İki oyunda da bizi yenmeyi başardı. Kendisine boyama kitabı hediye ettikten sonra miniğimize dileğini sorduk. Bize heyecanla "Kumandalı Şarjlı Hareketli Robot" istediğini söyledi.

Siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirip gülümsemesine katkı sağlamak ister misiniz?

Miniğimiz Muhammed Ali'nin dileğinin bize ulaştığı haberini aldık.

Hemen aileyle iletişime geçtik. Miniğimizin taburcu olduğunu öğrendik ve vakit kaybetmeden hediyesini miniğimize kargo ile yolladık. Muhammed Ali'yi hediyesine kavuşturduk, miniğimiz çok mutlu olmuş ve saatlerce oynamış. Biz de onun mutluluğuna bize gönderdiği fotoğraflarından şahit olduk.

Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: