BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Hafif soğuk bir günde, miniklerimizle eğlenceli vakit geçirmek amacıyla Hematoloji servisine doğru yola çıktık. Karşımıza Muhammed adında şirin mi şirin, gülümsemesiyle bize enerji veren bir miniğimiz çıktı. Ellerimizde birbirinden güzel oyunlarla yanına gittik. Muhammed 4 yaşında ve Atipik Teratoid Rabdoid Tümörü (Bir çeşit beyin tümörü) hastalığı tanısı ile tedavi görmekte. Bizi görünce çok sevinen miniğimiz ile birlikte ilk önce boyama yaptık. O sırada Muhammed'in arabaları ve bisikletleri çok sevdiğini öğrendik. Sonra da oyun hamuru ile oynamaya karar verdik. Muhammed ile oyun hamurdan çok güzel kardan adam ve çocuk figürleri  yaptık. Keyifli bir sohbet yaparken miniğimiz bize en sevdiği rengin mavi olduğunu söyledi. Vaktin nasıl geçtiğini anlayamadığımız ziyaretimizin sonlarına geldiğimizde bir dilek hakkı olsa ne olurdu sorumuza " Hot Wheels Dinozorlu Araba Seti" cevabını aldık. Peki siz de miniğimizin bu dileğini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir aralık gününde Muhammed'in hediyesi bize ulaştığında hemen Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Miniğimiz hediye paketini görünce çok heyecanlandı. Muhammed paketten çıkan hediyesini görünce hemen onunla oynamak istedi ve oyuncağıyla oynarkenki mutluluğu görülmeye değerdi. Hediyenin küçük dostumuzun yüzünde oluşturduğu gülümseme bize ayrı bir mutluluk kattı. Miniğimiz hediyesini çok beğendiğini söyleyip bize teşekkür etti. Biz de minik dostumuza bu güzel anı yaşattığı için gönüllümüze en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: