BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Lina Hayat - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ilkbahar gününde özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Tatlı mı tatlı miniğimizle tanışmak için çok heyecanlıydık. Kapıdan girdiğimiz ilk andan itibaren bizi sımsıcak gülümsemesi ve misafirperverliğiyle Lina karşıladı. Lina 7 yaşında ve hastanemizde Herediter Sferositoz (Bir çeşit kan hastalığı) tanısıyla tedavi görüyor. Miniğimizin de isteğiyle hemen oyun oynamaya başladık, birlikte resimler çizdik ve oyun hamuruyla pastalar yaptık. Oyunlarımız boyunca hoş sohbeti, sonsuz hayal gücü ve muhteşem becerileriyle prensesimiz bizleri kendine hayran bıraktı. Çok keyifli geçen ziyaretimizin sonunda ona dileğini sorduk ve bizden “Moana Oyuncak Bebek” istediğini söyledi. Siz de dünyalar tatlısı Lina’nın dileğini gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Lina’nın dileğinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok mutlu olduk. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hediyeyi teslim edebileceğimiz en yakın tarihi belirledik. Ne güzel ki Çocuk Bayramı’ndan bir gün sonra miniğimize dileğini teslim ettik. Lina çok mutlu oldu , bizler de onun sımsıcak gülümsemesine eşlik ettik. Gönüllümüze miniğimizin dileğini karşıladığı için teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: