BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kemal Toprak - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık güneşinin havayı ısıttığı, miniklerimizden birini ziyaret edecek olmamızın ise içimizi sımsıcak yaptığı bir öğlen vakti bir anda kendimizi Hematoloji servisinde bulduk. O gün servise Lösemi (Kan kanseri) tanısıyla yeni bir miniğimizin yatışı yapılmıştı. Biz de hemen miniğimiz Kemal'le tanıştık. Kemal 7 yaşındaymış ve 2. sınıfa gidiyormuş. Miniğimizle sohbet ederken bir yandan getirdiğimiz oyunlardan oynamaya başladık, Kemal Bil Bakalım'da bayağı bir iyiydi. Sonra bize oyuncak arabasını gösterdi. Kendisi arabalarla oynamayı çok seviyormuş. Dedektif ve hafıza oyunu oynadıktan sonra oyun hamurundan pizza yaptık. Bu şekilde büyüyünce pizzacı olmak istediğini öğrendik. Kemal'e dileğini sorduğumuzda "Lego Uçak" cevabını aldık. Siz de Kemal'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğunun bir parçası olmak ister misiniz?

Bugün Kemal'i ziyarete giderken elimizde dileği de olduğu için çok heyecanlıydık. Kapıda bizi annesi karşıladı ama Kemal o esnada uyuyordu. Biz de dileğini teslim etmeyi ertelemeyi düşündük çünkü Kemal'in mutluluğunu yüzünde görme fırsatını kaçırmak istemiyorduk. Tam o esnada Kemal uyandı. Bizi gördü ve çok sevindi. Biz de çok sevindik. Kemal'i çok özlemişiz. Hemen yanına gittik. Dileğini teslim ettik ve birlikte paketini açtık. Kemal hediye legolarını birleştirdikten sonra bize legonun son halinin fotoğrafını atacağını söyledi. Daha sonra vedalaştık. Mimiğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: