BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kadir - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Aralık ayının güneşli bir gününde oyunlarımızla heyecanlı bir şekilde Endokrin servisine gittik. Kapıdan içeri girdiğimizde 12 yaşındaki Kadir, bizi mutlulukla karşıladı. Mavi rengini seven ve Fenerbahçeli olan Kadir'in en sevdiği dersler beden eğitimi, müzik ve Türkçe'ymiş. Kadir'in gelecekte girişimci olmak ve şirket kurmak istediğini duyunca hem şaşırdık hem de onu erkenden tanıdığımız için çok mutlu olduk. Güzel sohbetlerle Jenga oyununu oynarken hiç oyundan kopmayan Kadir oyunun kazananı oldu. Dedektif oyununda da kazanan çok değişmedi. Kutu oyunlarını çok sevdiğini hem Kadir’den sıkça duyduk hem de onunla oynayarak tecrübe ettik. Oyundaki heyecanı ve sohbetteki samimiyetiyle zamanın nasıl geçtiğini hiç fark etmedik. Ziyaretimizin sonuna gelirken dileğini sorduk ve sohbet sırasında da bahsettiği "Monopoly Türkiye Kutu Oyunu" istediğini söyledi. Siz de Kadir'in dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Kadir'in hediyesinin elimize ulaştığını öğrenince buluşma gününü ayarlamak için ailesi ile iletişime geçtik ve aynı hafta hastaneye geleceğini öğrenince hediyemizi alıp hemen onun yanına gittik. Ufak bir sohbetten sonra miniğimize hediyesini verdik. Hediyesini heyecanla bekleyen Kadir'in sevinci gözlerinden okunuyordu. Kardeşleri ve kuzenleriyle oynamak için can atan Kadir'in heyecanına bir süre eşlik ettikten sonra yanından ayrıldık. Kadir'in mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: