BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Kaan Ali - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

İçimizi kıpır kıpır yapan soğuk bir Aralık gününde, fakülteden arkadaşlarımızla büyük bir heyecan ve ellerimizde oyunlarımızla Pediatri Nefroloji servisine doğru yola koyulduk. İçeri girdiğimizde bizi sıcacık gülümsemesiyle Kaan Ali karşıladı. 15 yaşında olan Kaan, Ailevi Akdeniz Ateşi - FMF (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısı ile tedavi görmekteydi. Getirdiğimiz oyunları oynarken Kaan bize okul anılarından, hayallerinden ve arkadaşlarından bahsetti. Oldukça başarılı, zeki ve sıcakkanlıydı. Oyunlarda hepimizi büyük bir farkla yendi. İleride motor sürmek istediğini ve motorculara çok ilgi duyduğunu söyledi. Ayrıca bilgisayar oyunlarını da oldukça seviyormuş. Ona bir dilek hakkı olsa ne isteyeceğini sorduğumuzda arkadaşlarıyla oynayabilmek için “Hasbro Monopoly Türkiye Kutu Oyunu” istediğini söyledi. Siz de Kaan Ali’nin  bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz ?

Kaan Ali’nin dileği elimize ulaşır ulaşmaz ailesiyle iletişime geçtik. Hediyesinin geldiğini öğrenince oldukça sevinen Kaan Ali ile Pediatri servisinde buluştuk. Elimizde dileğini görünce gözlerinin içi parladı. Onunla beraber güzel sohbetler edip hediyesi hakkında konuştuk. Miniğimizin yüzündeki gülümsemeye vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: