BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Hakan Kadir - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Bir kış gününde tatlı miniklerimizle tanışacak olmanın içimizi ısıtan heyecanı ile Hematoloji - Onkoloji servisine doğru yola çıktık. O sonbahar gününde Hakan Kadir adındaki miniğimiz ile tanıştık. Miniğimiz odaya girdiğimiz ilk andan itibaren bizi sevimliliği ve sıcakkanlılığı ile karşıladı. 9 yaşındaki miniğimiz ile yanımızda götürdüğümüz oyunlardan oynamaya başladık. Miniğimiz özellikle oynadığımız Hafıza Oyunu’nu çok sevdi ve kuvvetli hafızası ile bir sürü kartı kısa süre içerisinde hızlıca eşleştirdi. Daha sonrasında Bil Bakalım Kim? oyununu da oynadık. Miniğimiz iki oyunu da çokça sevdi. İki oyunu da ilk defa oynamasına rağmen hemen hızlıca oyunları öğrendi ve özellikle Hafıza Oyunu’nda o kadar iyiydi ki Bil Bakalım Kim? oyunumuzdan sonra tekrardan Hafıza Oyunu oynadık. Oyunlarımızı oynarken tatlı miniğimiz ile yaptığımız sohbette miniğimizin Galatasaraylı olduğunu öğrendik. İleride de futbolcu olmak istiyormuş ve en sevdiği renkler de sarı kırmızıymış. En sevdiği hayvan ise aslanmış. Bu eğlenceli, keyifli, bol bol oyunlar oynadığımız ziyaretimizin sonuna doğru yaklaşırken  miniğimiz Hakan Kadir’e bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Miniğimiz bizden bir ‘’ Sarı Renkli Bluetooth  Kablosuz Kulaküstü Kulaklık ‘’ istediğini söyledi. Siz de Hakan Kadir’in dileğini gerçekleştirerek onun mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Hakan Kadir’in dileğinin bize ulaştığını duyar duymaz hemen ailesi ile iletişime geçtik. Miniğimizin hastaneye geldiği gün hemen vakit kaybetmeden miniğimize hediyesini teslim ettik. Tatlı miniğimiz Hakan Kadir hediyesini görünce çok mutlu oldu, adeta gözlerinin içi parladı. Miniğimizin gözündeki bu parıltıyı sağlayan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: