BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Eyüphan - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Serin bir çarşamba gününde oyunlarımızı ve renkli boya kalemlerimizi alıp Gastroenteroloji servisine doğru yola çıktık ve miniğimiz Eyüphan ile tanıştık. Eyüphan 4 yaşında ve hastanemizde Kısa Bağırsak Sendromu (Bağırsakların işlevsel kayıp nedeniyle kısalması) tanısı ile tedavi görüyor. Ona yanımızda getirdiğimiz oyunlardan bahsettik ve hepsiyle birden oynamak tercihinde bulundu. Oldukça yaratıcı bir şekilde oyun hamuru ile boyama kitabını kaplayarak hepimize şaşırttı. Sonrasında hep beraber oyun hamurundan küçük maymunlar yapmayı denedik. En nihayetinde kendisiyle biraz daha boyama yapabilme fırsatı yakaladık. Oldukça cana yakın olan Eyüphan boyama yapmaya ve oyun hamuru ile oynamaya bayılıyor. Aşırı dikkatli olan Eyüphan her şeyin düzenli olmasını çok seviyor. Tatlı miniğimizin bizde oluşturduğu sıcacık duygularla Eyüphan'a dileğini sorduğumuzda bize "Uzaktan Kumandalı Traktör" cevabını verdi.

Siz de Eyüphan'ın dileğini gerçekleştirip kendisinin masum yüzünde bir gülümseme bırakmak ister miydiniz?

Miniğimiz Eyüphan’ın bizden istediği Uzaktan Kumandalı Traktör elimize ulaştığında çok sevindik. Hediyesini miniğimize bir an önce ulaştırabilmek için hemen ailesiyle iletişime geçtik ve teslim etmek üzere yola koyulduk. Miniğimiz bizi büyük bir heyecan ve sevinçle karşıladı, hediyesini de çok beğendiğini söyledi. Miniğimiz Eyüphan’ın dileğini karşılayan gönüllümüze teşekkür ediyoruz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: