BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Baran - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel mi güzel bir mart günü nasıl bir minikle tanışacağımızın merakı ve heyecanıyla oyunlarımızı aldık ve Romatoloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde çok akıllı, tatlı mı tatlı Baran ile tanışma fırsatı bulduk. Baran 13 yaşında ve FMF (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Bizi çok kibar karşılayan miniğimizle oyun oynamaya Ben Kimim? ile başladık. Miniğimiz oyunda sorduğu sorular ile bizi zekasına hayran bıraktı. En yüksek puanı alarak her birimize fark attı. Oyun oynarken bir yandan sohbet ettiğimiz miniğimizin iki kardeşinin olduğunu ve evin abisi olduğunu öğrendik. Aynı zamanda motosikletlere olan ilgisi de gözümüzden kaçmadı.  

Ziyaretimizin sonunda miniğimize dileğini sorduk. Heyecanla bizden “Mavi Bisiklet” istediğini söyledi. Siz de Baran’ın dileğini gerçekleştirip onun heyecanına ortak olmak ister misiniz?

PAYLAŞ:

Miniğimizi siz sevindirin

*
*
*
*
*
*

Diğer Çocuklarımız: