BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Avzem - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitabımızı aldık ve hangi miniğimizle tanışacağımızın heyecanıyla Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı ve güzeller güzeli miniğimiz Avzem ile tanıştık. Avzem 4 yaşında ve hastanemizde HPS Nefrit (Bir çeşit böbrek iltihabı) tanısı ile tedavi görmekte. Avzem ile beraber oyun hamuru oynayarak eğlenceli vakit geçirdik. Birlikte oyun hamurundan yaprak sarması hazırladık, sonrasında hayvan ve çiçekler yaptık. Ardından hafıza oyunu ile devam ettik. Avzem'in oyundaki başarısı karşısında hayran kaldık. Oyunlarımız sırasında sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Avzem bize en sevdiği rengin mor olduğunu söyledi ve boyama yapmayı sevdiğinden bahsetti. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bir süre düşündükten sonra bizden "Sulu Boya" istediğini söyledi. Siz de Avzem'in dileğini gerçekleştirerek tatlı yüzünde gülücükler açtırmak ister misiniz?

Miniğimiz Avzem'in dileği bize ulaştığında hemen ailesi ile iletişime geçtik ve Nefroloji servisinin yolunu tuttuk. Hediyesini görür görmez mutlu oldu. Heycanla sulu boyanın kapağını açıp beraber renkleri inceledik. Avzem miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: