BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Abdülkadir - İstanbul Tıp Fakültesi

İstanbul Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir İstanbul gününde eğlenceli oyunlarımızı  yanımıza alarak Gastroloji servisinin yolunu tuttuk. Bizi sıcacık bakışlarıyla Abdülkadir karşıladı. Abdülkadir 6 yaşında ve hastanemizde PFIC (Bir çeşit karaciğer hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Hemen onun için getirdiğimiz oyunlarımızı çantamızdan çıkardık. İlk olarak boyama kitabıyla başlamak istedi. Hep birlikte bir aslanı rengarenk boyalarla ve en az onlar kadar renkli olan Abdülkadir'in hayal gücüyle boyadık. Sonra Kartal Göz oyunumuzu oynamaya başladık. Görsel zekasıyla ve becerisiyle miniğimiz bizi çok etkiledi. Bu sırada keyifli sohbetimizde en sevdiği rengin mavi olduğunu, Galatasaraylı olduğunu, boyama yapmayı çok sevdiğini öğrendik. Eğlenceli oyunlarımızın sonunda miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Bize "Uzaktan Kumandalı Araba" cevabını verdi. Siz de Abdülkadir'in dileğini gerçekleştirip onun güzel gülümsemesine vesile olmak ister misiniz?

Miniğimizin hediyesinin elimize ulaştığını öğrendiğimizde çok mutlu olduk ve hemen ailesiyle iletişime geçtik. Yağmurlu bir günde içimiz sımsıcak bir şekilde Gastroloji servisinin yolunu tuttuk. Abdülkadir'e dileği olan uzaktan kumandalı arabasını verdiğimizde ve birlikte arabasıyla oynadığımızda yüzündeki mutluluk günümüze neşe kattı. Miniğimizin dileğini gerçekleştirerek hem bizi hem Abdülkadir'i mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: