BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yunus Emre - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir günde oyunlarımızı, boyama kitaplarımızı yanımıza aldık ve kiminle tanışacağımızın merakı içinde heyecanla Karaciğer Nakli servisinin yolunu tuttuk. Ziyaretimizde tatlı olduğu kadar akıllı ve bir o kadar da yetenekli olan miniğimiz Yunus Emre ile tanıştık. Yunus Emre 4 yaşında ve hastanemizde PFIC (Bir çeşit kalıtsal karaciğer hastalığı) ile tedavi görmekte. Oyun serüvenimize puzzle oynayarak başladık ve miniğimizin başarısı karşısında büyülendik. Keyifli oyunumuz esnasında Yunus Emre ile sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bize büyüyünce doktor olmak istediğinden ve en sevdiği renklerin pembe ile mavi olduğundan bahsetti. Oyun serüvenimizden sonra ise beraber boyama yapmaya karar verdik. Kitabımızdan sevimli bir tavşan seçip boyamaya başladık. Pembe yanaklı yeşil ayakları olan bir tavşanımız oldu. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda kendisine bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Biraz düşündükten sonra bizden "Mavi Renkli Uzaktan Kumandalı Araba" istediğini söyledi. Siz de Yunus Emre'nin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güzel bir bekleyişin ardından heyecanla beklediğimiz o gün gelmişti. Yakışıklı prensimiz Yunus Emre'nin hediyesinin bize ulaştığını öğrendik ve çok sevindik. Hemen prensimizin ailesi ile iletişime geçtik fakat hastanemizden ayrıldığını öğrendik. Hediyesinin Yunus Emre'ye bir an önce ulaşabilmesi için hızlıca kargoya verdik. Hediyesi eline ulaşan miniğimiz hediyesi ile olan resimlerini bizlere gönderip hediyesini çok beğendiğini söyledi. Prensimizin yüzündeki bu gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: