BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Yağmur Bahar - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve güneşli bir günde oyun hamuru ve boyama kitabımızı alıp miniğimizle tanışmak için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yağmur Bahar'la tanışacağımız için çok heyecanlıydık. Yağmur 6 yaşında ve Diabetes Mellitus (Şeker Hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Miniğimizin yanına gittiğimizde bizi içimizi ısıtan gülümsemesiyle karşıladı. Dünyalar tatlısı miniğimizle hemen kaynaştık. İlk başta oyun hamurundan pastalar yapmak istedi. En sevdiği meyve çilek olduğu için çilekli pasta yaptık. Sonra muzlu ve çikolatalı pastalar da yaptık. Miniğimiz ardından heyecanla boyama yapmak istediğini söyledi. Boyama kitabımızdan tatlı bir fil seçip boyadık. Filin ismini de Mini koyduk. Boyama yaparken bir yandan da miniğimizle sohbet ettik. Prensesimiz bize ileride pilot olmak istediğini ama uçağa hiç binmediğini söyledi. Biz sohbete dalmışken bir de baktık ki üçüncü resmimizi boyuyoruz. Boyamamız bittikten sonra biraz da yapboz yapmaya karar verdik. Hemen yapbozumuzun parçalarını çıkardık ve tamamlamak üzere masamıza dizdik. Yapbozumuzun son parçalarını takıp resmin tamamını gördüğümüzde biz de en az Yağmur kadar heyecanlıydık. Yetenekli prensesimizle birlikte geçirdiğimiz eğlenceli ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduk. Hiç düşünmeden "Barbie Evi" istediğini söyledi. Siz de miniğimiz Yağmur'un bu dileğini gerçekleştirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Soğuk bir kış gününde Yağmur'un dileğinin bize ulaştığı haberini aldık ve çok heyecanlandık. Dileği elimize geçer geçmez miniğimizin ailesi ile iletişime geçtik. Annesi Yağmur'un hastanede olmadığını ve gelince haber vereceklerini söyledi.O gün geldiğinde hiç vakit kaybetmeden hediyeyi Yağmur'a ulaştırdık. Güzeller güzeli miniğimiz bizi ve Barbie Evi'ni görünce çok mutlu oldu. Miniğimizin hayalini gerçekleştiren ve bizim de sevincimize ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: