BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Semanur - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel bir eylül sabahı yeni bir miniğimizle tanışmanın heyecanıyla yapbozumuzu, boyama kitabımızı ve boyalarımızı alıp Karaciğer Nakil servisimizin yolunu tuttuk. Burada bizi güzel mi güzel Semanur karşıladı. Semanur 9 yaşında ve hastanemizde Karaciğer Transplantasyonu (Karaciğer nakli) sebebi ile tedavi görmekte. Prensesimize onunla oyun oynamaya ve zaman geçirmeye geldiğimizi söylediğimizde büyük bir sevinçle hemen yatağına geçti, yapbozu açtı. Büyük bir özenle parçaları çıkarıp dizdi. Yapboz yapmayı çok seven miniğimiz hızlıca bütün hayvan figürlerini birleştirmeye başladı. Biz yapbozumuzu yaparken küçük kardeşi de gelip bize katıldı. Beraber yapbozumuzu tamamladıktan sonra hayvanlar hakkında sohbet ettik. Büyüdüğünde ne olacağını sorduğumuzda ise bize doktor olmak istediğini söyledi miniğimiz. Ardından boyama kitabımızdan seçtiğimiz bir sayfayı boyamaya başladık. Miniğimiz boyama konusunda çok iyiydi ve zaten resim derslerini de çok sevdiğini söyledi. Ziyaretimizin sonunda gözleri ışıl ışıl parıldayan prensesimize dileğini sorduk . Bize en çok Barbie ile oynamayı sevdiğini söyleyen miniğimiz "Barbie ve Yeni Rüya Dolabı Seti" istediğini söyledi. Siz de Semanur'un dileğini yerine getirip mutluluğuna ortak olmak ister misiniz?

Tatlı bir bekleyişin ardından Semanur'un hediyesinin elimize ulaştığı haberini aldık. Hem çok sevindik hem de heyecanlandık. Hemen ailesiyle haberleşip hediyesini teslim etmeye gittik. Miniğimiz hediyesini görünce  yüzünde güller açtı. Hediyeyi açarken daha da mutlu oldu. Barbie evinin her detayını çok sevdi. Birlikte oynamaya başladık. Beraber kurulumunu yapıp Barbie'nin elbiselerini dolaba dizdik. Prensesimiz tam hayalindeki hediyenin bu Barbie evi olduğunu söyledi. Miniğimizin bu mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: