BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Rojin - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güzel ve bol yağmurlu bir çarşamba gününde önlüklerimizi ve oyunlarımızı alıp Genel Pediatri servisimizin yolunu tuttuk. Yeni bir miniğimiz ile tanışacağımız için oldukça heyecanlıydık. Günümüze neşe katan miniğimizin adı Rojin. Prensesimiz Rojin 13 yaşında Bartter (Böbrek fonksiyon kusurunun ön planda olduğu bir sendrom) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Rojin'e kendimizi tanıtıp vakit geçirmek istediğimizi söyleyince çok mutlu oldu. Elimizdeki Jenga oyununu görünce oldukça heyecanlandı. Okulda arkadaşlarıyla birlikte bu oyunu sık sık oynadığını ve baya iyi olduğunu söyledi. Vakit kaybetmeden hızla tahta parçalarımızı dizip oyunumuza başladık. Çok eğlenceli ve komik dakikalar geçirdik. Miniğimiz söylediği kadar iyiydi bu oyunda. Tahtaları bir bir çekerken bu sırada bolca muhabbet ettik. En sevdiği dersin Fen Bilimleri olduğunu ve büyüdüğünde de doktor olup insanları iyileştirmek istediğini söyledi. Tabii biz muhabbet ederken sırayla hepimizi mağlup etti ve oyunun kazananı oldu. Gerçekten de çok iddialıydı bu oyunda. Ardından bir diğer oyunumuz Uno'yu oynamaya başladık. Prensesimiz hızlıca kartları karıştırdı ve dağıttı. Biz oyuna yeni başladığımızı düşünürken fark ettik ki Rojin bu oyunda da bizi çok hızlı mağlup etti. İlk kez oynamasına rağmen Jenga'da olduğu gibi bu oyunda da fazlasıyla başarılıydı. Bol kahkahalı ve eğlenceli ziyaretimizin sonuna yaklaşırken güzeller güzeli Rojin'imize hayallerini kurduğu dileğini sorduk. Bize "Galatasaray Forması" cevabını verdi. Siz de prensesimizin dileğini gerçekleştirerek gülümsemesine ortak olmak ister misiniz?

Prensesimiz Rojin'in hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimizde çok heyecanlandık. Ve onun da hemen dileğiyle kavuşması için kollarımızı sıvadık, servisimizin yolunu tuttuk. Güler yüzlü arkadaşımız Rojin, bizi karşısında görünce çok sevindi. Biz de seni daha da sevindiricek bir şey getirdik, acaba bakmak ister misin diye sorduk? Rojin paketi açarken çok heyecanlanmıştı. Açtığında hayal ettiği İcardi formasını görünce yüreğinden koparak gelmiş o gülümsemesi içimizi ısıttı. Buna vesile olan gönüllümüze sonsuz teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: