BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Ravza - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir günde miniğimizle tanışmak ve oyunlar oynamak için Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk.Kiminle tanışacağımızı çok merak ediyorduk. Kapıdan içeri girdiğimizde bizi güler yüzü ile Ravza karşıladı. Miniğimiz çok tatlı ve sıcakkanlıydı. Ravza 5 yaşında ve Henoch-Schönlein Purpurası (Küçük kan damarlarının iltihabi bir hastalığı) tanısıyla hastanemizde tedavi görmekte. Ravza ile tanıştıktan sonra heyecanlı bir şekilde ona getirdiğimiz oyunlardan bahsettik. Miniğimizin ilgisini yapboz ve Bil Bakalım oyunu çekti. Bil Bakalım oyununda sonuca ulaşmak için sorduğu sorular çok etkileyici ve zekiceydi. Onun bu soruları bizi fazlasıyla etkiledi. Ravza yapbozu da keyifle ve zorlanmadan yaptı. Sohbetimiz sırasında miniğimiz bize çizgi film izlemeyi çok sevdiğini, en sevdiği rengin  pembe olduğunu söyledi. Büyüdüğünde hangi mesleği seçmek istediğini sorduğumuzda hakim olmak istediğini söyledi. Çok güzel zaman geçirdiğimiz ziyaretimizin sonuna geldiğimizde ise Ravza'ya bizden istediği bir şey olup olmadığını sorduk. Bir süre düşündükten sonra Barbie ile oynamayı çok sevdiğini söyleyerek bizden "Barbie'nin Üç Katlı Rüya Evi"ni istedi. Siz de onun bu isteğini gerçekleştirerek miniğimizin mutluluğuna katkıda bulunmak ister misiniz?

Ara tatilden döner dönmez güzel mi güzel prensesimizin dileğini teslim etmek için heyecanla ailesiyle iletişime geçtik. Miniğimizin hastanemizden taburcu olduğunu ve uzun bir süre gelmeyeceğini öğrendik. Hiç vakit kaybetmeden dileğini kendisine ulaştırdık. Miniğimiz dileğini çok beğendi. Onun mutluluğuna ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: