BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Onur - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşin ışıl ışıl parıldadığı sıcak bir eylül günü derslerimiz biter bitmez Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Servisten içeri girer girmez bizi Onur isimli miniğimiz karşıladı. Onur 10 yaşında, hastanemizde Ailevi Akdeniz Ateşi (Kalıtsal bir romatolojik hastalık) tanısı ile tedavi görmekte.

Onur bizi görünce çok sevindi ve hemen oyun oynamak istediğini söyledi. Yanımızda götürdüğümüz Jenga oyunumuzu oynamaya başladık. Yakışıklı prensimiz denge ve zeka oyunlarında çok iyi olduğunu özellikle masa oyunlarını çok sevdiğini söyledi. Gerçekten de oyunda harika bir iş çıkardı. Zekası ve güzel kalbiyle bizi etkileyen miniğimiz ile sohbet etmeye başladık. Sohbetimiz sırasında prensimizin en sevdiği rengin kırmızı olduğunu öğrendik. Çizgi film izlemekten de çok keyif aldığını hatta en sevdiği çizgi filmin Kral Şakir olduğunu söyledi. Onur'a ileride ne olmak istediğini sorduğumuzda gözlerinden bile okunan cesurluğu ile trafik polisi olmak istediğini söyledi. Oyunumuzu bitirdikten sonra yapboz yapmak istediğini belirtti. Hayvan figürlerini içeren yapbozumuzu yaparken en sevdiği hayvanın kedi olduğunu öğrendik. Miniğimiz bize uzun uzun kedilerin çok sakin ve tatlı hayvanlar olduğunu anlattı. Ziyaretimizin sonuna yaklaşırken miniğimize dileğini sorduğumuzda "Paletli Kepçeli Ekskavatör Oyuncak" istediğini söyledi. Siz de miniğimizin mutluluğuna ortak olup dileğini karşılamak ister misiniz?

Güneşli bir eylül sabahı Onur'un hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Miniğimizi tekrar görecek olmanın heyecanı ile servisin yolunu tuttuk. Prensimiz bizi tatlı bir heyecanla karşıladı. Kepçesini teslim ettiğimizde çok sevindi. Öyle ki hemen kutusunu açıp hızlıca uzaktan kumandasını kurdu. Bir an önce oynamak istedi. Yakışıklı miniğimizle birkaç tur oynadık. Onur'un mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Biz de miniğimizin bu mutluluğuna vesile olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: