BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nehir Eklimya - İnönü Tıp Fakültesi

1 1

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Ağustos ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde yanımıza kağıdımızı, kalemlerimizi ve oyunlarımızı alarak eğlenceli vakit geçirmek üzere hastanemizin Genel Pediatri servisine doğru yola çıktık. Vakit geçireceğimiz prensesin odasına doğru yaklaştıkça içimiz içimize sığmaz oldu sanki. Heyecanla kapıyı çalarak içeri girdik ve dünyalar tatlısı Nehir Eklimya ile tanışmaya ve kaynaşmaya başladık. Nehir 15 yaşındaymış ve Diabetes Mellitus (Şeker hastalığı) nedeniyle hastanemizde tedavi görmekteymiş.Bizi gördüğüne çok mutlu olduğunu söyleyen Nehir'in gülüşleri içimizi güneş gibi ısıtmaya yetmişti. Yanımızda getirdiğimiz Uno oyununun kartlarını karıştırma işini Nehir hallederken bir yandan da ona sorular sorup tanımaya çalıştık. Sohbetimiz sırasında henüz tam karar veremese de ileride avukat veya mimar olmak istediğini öğrendik. Hangi mesleği seçerse seçsin en mükemmel şekilde yapacağına emin olduk yetenekli arkadaşımızın. Aynı zamanda çok da güzel resimler yapıyormuş. İleride sergi açarsa özel davet sözünü de alarak kahkahalar eşliğinde oyunumuza başladık. Çekişmeli bir oyunun ardından biraz da isim şehir oynamaya karar verdik. Zor harflerin denk geldiği zorlu bir isim şehir oyunu sonrası Nehir'in kelime haznesinin de çok iyi olduğunu gördük.

Yavaş yavaş veda vaktimiz gelirken Nehir'e dileğini sorduk. Bu soru karşısında önce birazcık şaşırdı ve düşünmeye başladı. Sonrasında daha güzel nice resimler yapmak için dileğinin "Van Gogh 24'lü Sulu Boya Tablet Set" olduğunu söyledi. Siz de tatlı arkadaşımızın dileğini yerine getirerek onun mutluluğuna vesile olmak ister misiniz?

Güzel bir eylül sabahı Nehir Eklimya'nın hediyesinin bize ulaştığını öğrendik. Hemen ailesi ile iletişim kurduk ve aynı gün teslim alabileceklerini öğrendik. Heyecanla prensesimizin gelmesini bekledik. Miniğimiz gelince hemen hediyesini teslim ettik. Resim yeteneği çok iyi olan Eklimya o kadar mutlu oldu ki hemen sulu boyası ile gidip resimler yapıp bize fotoğraflarını göndermek istediğini söyledi. Adeta mutluluktan gözlerinin içi parıldıyordu. Biz de prensesimizi böylesine mutlu eden gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: