BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Nazlı - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Sonbaharın kendini yeni yeni göstermeye başladığı güzel güneşli bir günde kalem, kağıt ve arkadaşımızın hoşuna gideceğini düşündüğümüz bir okuma kitabıyla Genel Pediatri servisinin yolunu tuttuk. Yeni bir arkadaşımızla tanışacak olmanın heyecanıyla odasının kapısını tıklatıp içeri girdik. Güleryüzlü arkadaşımız Nazlı karşıladı bizi. Nazlı 16 yaşında ve hastanemizde Nefrotik Sendrom (Bir çeşit böbrek hastalığı) tanısı ile tedavi görmekte. Kibar ve bir o kadar da zeki olan arkadaşımız Nazlı ile birlikte isim-şehir oynamaya başladık. Bir yandan da Nazlı ile oyunda bahsi açılan konulardan konuşurken bolca kahkaha atarak keyifli vakit geçirdik. Oynadığımız oyunda bizi şaşırtacak derecede etkili cevaplar vererek oyunu birincilikle bitirdi. 11. sınıfta okuyan prensesimiz kitap okumayı çok sevdiğini söyledi. Kendisine hayalindeki mesleği sorduğumuzda ise doktor olmak istediğini belirtti. Bunu duyunca çok sevindik. Nazlı gibi pırıl pırıl bir genci aramızda görmekten onur duyarız elbette. Ziyaret sonunda kendisine dileğini sorduğumuzda ise “Fenerbahçe Forması” istediğini belirtti. Nazlı'ya çok yakışacağından eminiz. Siz de Nazlı’nın bu dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olmaya ne dersiniz?

Güne arkadaşımız Nazlı'nın hediyesini teslim edecek olmanın heyecanıyla başladık. Sabah annesiyle birlikte hastanemize gelmişlerdi ve biz de gerekli işlemler yapıldıktan sonra özenle paketlemiş olduğumuz hediyemizi teslim etmek için hastanenin yolunu tuttuk. Nazlıyı görür görmez yüzündeki heyecanlı bekleyişi hissetmiştik. Beklemeden hediyesini verdik. Yüzündeki heyecan yerini şaşkınlık ve mutluluğa bıraktı. Dileği olan Fenerbahçe forması gönüllümüz tarafından imzalı olarak gönderilmişti. Dileğinin beklediğinden çok daha güzel olduğunu gören Nazlı Leyladan Sonra ailemize çok güzel dileklerde bulundu. Onun bu tatlı mutluluğuna ortak olduğumuz için çok şanslıyız. Başta gönüllümüz olmak üzere tüm takım arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: