BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muharrem Akif - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli bir ekim günü içimizi ısıtacak tatlı mı tatlı bir miniğimiz ile tanışmak için Genel Pediatri servisinin yolunu tutuk. Ziyaretimizde tanıştığımız miniğimiz Muharrem bizi merak ve sevinç ile karşıladı. Muharrem 8 yaşında ve Karaciğer  Transplantasyonu (Karaciğer nakili) ile hastanemizde tedavi görmekte. Ziyaretimizde miniğimizle yapboz yaptık. Yapboz yapmayı seven miniğimiz bu konuda gerçekten çok iyiydi. Bir yandan sohbet ederken miniğimizin en çok matematik dersini sevdiğini ve en sevdiği rengin mavi olduğunu öğrendik. Ayrıca koyu Fenerbahçeli olduğunu söyledi ve birlikte Fenerbahçe’nin 100.yüzyıl marşını seslendirdik. Büyüdüğünde hangi mesleği seçmek istediğini sorduğumuzda futbolcu olmak istediğini söyledi. Muharrem ile birlikte oyun oynamak ve onunla sohbet etmek oldukça keyifliydi. Ziyaretimizin sonuna doğru gözleri ışıl ışıl parlayan miniğimize dileğinin ne olduğunu sorduk. Bizden "Mavi Bisiklet" istediğini söyledi. Siz de Muharremin'in dileğini gerçekleştirip onun yüzünde sımsıcak bir gülümseme oluşturmak ister misiniz?

Malatya'da güneşli bir kış gününde miniğimiz Muharrem’in hediyesinin geldiğini öğrendik ve çok sevindik. Vakit kaybetmeden ailesi ile iletişime geçtik. Hastaneden taburcu olduğunu ama kontrole geleceğini öğrendik. Hediyesini ona büyük bir heyecanla götürdük. Çok mutlu ve meraklı bir şekilde dileğini bekleyen miniğimiz, bisikletini çok beğendi. Muharrem’in dileğini gerçekleştirip yüzündeki gülümsemeye ortak olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: