BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Muhammed Mustafa - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Neşeli bir günde oyun hamurumuzu ve boyama kitaplarımızı aldık ve bizi kimin karşılayacağının merakı ve heyecanı içerisinde Genel Pediatri servisine doğru yola koyulduk. Güzel ziyaretimizde tatlı olduğu kadar da akıllı olan bıcır bıcır miniğimiz Muhammed Mustafa ile tanıştık. Muhammed Mustafa 5 yaşında ve hastanemizde Diabetes Mellitus tanısı (Şeker hastalığı) ile tedavi görmekte. Oyun maceramıza oyun hamurunu şekillendirerek başladık. Burada miniğimizin en sevdiği meyvenin çilek olduğunu, en sevdiği rengin mavi olduğunu öğrenerek çok keyifli dakikalar yaşadık ve aynı zamanda bunları oyun hamuruna aktardık. Oyun hamurundan yaptığı muzlu pasta, araba, kurabiye adam şekillerine bakarak yakışıklı prensimizin buradaki hayal gücü ve yeteneğine hayran kaldık. Sevdiği çizgi filmlerden de bahsettik. Muhammed'in en sevdiği çizgi film Tom ve Jerry'miş. Ardından oyun serüvenimize boyama yaparak devam ettik. Miniğimizin sevdiği hayvanları boyayarak onunla sohbet ettik. Kedisi Mıncır hakkında konuştuk. Rengarenk boyadığımız papağandan, gözlerinin rengini mavi yaptığımız ayıdan bahsetmeden geçemeyiz. Muhammed bize büyüyünce asker olacağından bahsetti. Miniğimizin büyüyünce çok güzel yerlere geleceğinden şüphemiz yok. Ziyaretimizin sonuna yaklaştığımızda miniğimize bizden bir dileği olup olmadığını sorduk. Epeyce bir düşündükten sonra bizden "Renkli Jenga" istediğini söyledi. Siz de Muhammed'in dileğini gerçekleştirip sevincine ortak olmak ister misiniz?

Muhammed Mustafa'nın hediyesinin bize ulaştığını öğrendiğimiz anda içimizi büyük bir heyecan kapladı. Hediyesini ona vermek için sabırsızlanıyorduk. Hemen ailesiyle iletişime geçtik ve hediye teslimi için sözleştik. Hediye teslimine giderken minik prensimiz de hediyesi için en az bizim kadar heyecanlanmış olmalıdır diye düşündük. Miniğimiz Renkli Jenga'sını çok beğenip hemen oynamaya başlamış. Prensimizin gözlerinin içinin gülmesine vesile olup onu bu denli mutlu eden gönüllümüze teşekkür ediyoruz. 

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: