BİR DAMLA UMUT

"1 çocuk 1 dilek" diyerek çıktığımız bu yolda birçok miniğimizi mutlu eden sonuçlar aldık. Şimdi ise çocuklarımız için hayati önemi olan kan ve trombosit ihtiyacının karşılanmasına yönelik bir çalışma başlatıyoruz. Çocuklarımızın küçük dileklerini gerçekleştirmeye sonsuz ilgi gösteren sizlerin kan bağışını da aynı derecede destekleyeceğinize güvenimiz tam. İhtiyaç durumundan anında haberdar olmak isterseniz size SMS yoluyla kolayca ulaşabilmemiz için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Minik 9282 - İnönü Tıp Fakültesi

İnönü Tıp Fakültesi Logo

Detaylar:

Güneşli güzel bir günün ardından hediyelerimizi alıp büyük bir heyecan ile hemen Hematoloji servisinin yolunu tuttuk. Orada bizi bekleyen tatlı mı tatlı bir miniğimizle tanıştık.Miniğimiz 8 yaşında ve hastanemizde Lösemi (Kan kanseri) tanısı ile tedavi görmekte. Kısa bir sohbetten sonra hemen yanımıza aldığımız hediyeler ile oynamaya karar verdik. Önce yapboz ile başladık. Miniğimiz bu oyunda o kadar yetenekliydi ki bizi hayran bıraktı. Yapbozun parçalarını birleştirirken aynı zamanda üzerindeki gezegenlerin de adlarını söylemeye başladı. Konuşmasından bile miniğimizin çok zeki olduğunu hemencecik anladık. Sonra da boyama yapmaya başladık. Yapbozda olduğu gibi bu konuda da çok başarılıydı. Bu süreçte miniğimiz bize kırmızı rengini çok sevdiğinden, ileride polis olmak istediğinden, en sevdiği dersin İngilizce olduğundan bahsetti. Hayvanları çok sevdiğini söyleyen miniğimiz daha önce balık ve kuş beslediğinden bahsetti. Sohbet sırasında projemizin adını duyan miniğimiz boyamamız bitince boyadığı deniz kızına Leyla ismini vermeye karar verdi. Beraber vakit geçirmeye devam ederken bize "LED Işıklı Mini Ağaç Fanus" istediğini söyledi.Siz de miniğimizin dileğini gerçekleştirip onun tatlı gülüşüne ortak olmak ister misiniz?

Güneşli, harika bir günde miniğimizin hediyesinin bize ulaştığını duyunca çok heyecanlandık ve vakit kaybetmeden hediyesini ulaştırmak istedik. Öncelikle miniğimizin hediye paketini kırmızı kalpli çılartmalar ile bir güzel süsledik. Sonra heyecanla miniğimizi ziyaret etmek için yola koyulduk. Odaya vardığımızda miniğimiz bizi kocaman bir gülümseme ve şaşkınlık ile karşıladı. Miniğimiz hediyesini görünce çok mutlu oldu. Çok beğendiğini söyledi. Prensesimizin yüzünü gülümseten ve mutluluğuna aracı olan gönüllümüze çok teşekkür ederiz.

PAYLAŞ:

Bu miniğimizin dileği bir başka gönüllümüz tarafından karşılanmıştır.

Diğer Çocuklarımız: